Veet Easy Wax

Veet Easy Wax; vad är det?

Ett enkelt, smidigt uppvärmt vaxsystem som ger dig möjligheten till samma vaxresultat hemma som på en salong! Veet Easy Wax avlägsnar skonsamt håret från roten och ger dig mjuk, len hy i upp till fyra veckor.
Veet vaxprodukter har samma ingredienser som produkterna som används på skönhetssalonger och tar bort håret med roten från första appliceringen. Det tar effektivt bort hår ända ned till två mm.

Det är särskilt utformat med naturligt bivax och passar alla hudtyper, inklusive känsliga. Huden återfuktas och förblir silkeslen i upp till fyra veckor!

Håller vaxet vid rätt temperatur
Den självuppvärmande enheten värmer vaxet till rätt temperatur.

Säkerställer ren & jämn applicering
Roll-on-applikatorn säkerställer rena och tunna vaxlager som ger jämn täckning överallt.

Jag fick möjligheten att prova den här produkten genom Buzzador och till en början måste jag säga att jag var skeptiskt till att det här skulle vara bättre än något annat vax men jag måste faktiskt säga att jag är positivt överraskad eftersom det här var mycket lättare och mindre smärtsam, Den är jätte enkel att använda. Bara sätta i kontakten och vänta 20min för uppvärmning. Sen är det bara att applicera på vaxet (som gick super lätt) och sätta på en remsa, pressa på och sen dra bort. Det blev inge speciellt mycket kladd efteråt som det brukar kunna bli med vaxning. En vecka senare och det är fortfarande silkeslent. Love it! Jag rekommenderar den här produkten innerligen, Jag tror att ingen kommer bli missnöjd. Buy it!

En produkt jag definitivt kommer använda i fortsättningen när jag väljer att vaxa benen.